Hoe kan jij DAANtje helpen?

Financieel

Stichting DAANtje ‘draait’ volledig op giften van mensen die de Stichting een warm hart toedragen. Ben jij enthousiast over wat wij doen?

Je kan ons financieel steunen door een gift over te maken op IBAN nummer NL94RABO0306877554 ten name van Stichting DAANtje.

Voor ondernemers hebben we een sponsorprogramma. We bieden de mogelijkheid om een reclamebord te nemen rond het voetbalveldje bij Gezinshuis Bethesda. Inmiddels maken 15 bedrijven hier gebruik van. Er zijn nog een paar plekken vrij. Wil je hier meer van weten? Stuur dan even een berichtje naar info@gezinshuisbethesda.nl.

Praktisch

Naast financiele hulp kunnen wij ook regelmatig praktische hulp gebruiken. Denk hierbij aan het schrijven van een nieuwsbrief. het helpen organiseren van een leuke middag of ondersteuning bij andere activiteiten. Lijkt het je leuk om ons op deze manier te steunen? Laat het ons dan weten!